天仙 x小仙女 x 倫敦熊的後花園
2009年利物浦大學國際學生大使台灣代表。
2010年利物浦大學國際校友大使台灣代表。
【資訊】留學利物浦常見問題集
Lilypie Pregnancy tickers
廠商邀約請洽:jblack.info_emaillogo  

The best thing that happened to me during my trip to Canterbury, was being able to spend a couple of days with one of my best friends in high school.  Before reuniting in the UK, we had not seen each other for 14 solid years. 

在坎特伯里的旅程最難忘的事情就是能夠跟我高中的摯友相處上個兩三天。其實在我到英國之前,我們失聯了十四年之久呢! 

01.jpg
This is the scene from the window of the room where I stayed. 
從客房窗戶看到的景觀。

02.jpg
Plants under loving and tender care. 
被細心照料的室內盆栽。

03.jpg
Basil whose leaves made their way to my breakfast.
新鮮可現摘現料理的羅勒。

04.jpg
My mate's flatmate's chilli plants. 
友人室友種植的辣椒。

05.jpg
My breakfast. 
我的早餐。

06.jpg 
Web in the garden.
好完美的蜘蛛網。

It was such a pleasant stay, that I could not refrain from going back and spend some more time there in 2010. It was also so lovely that I wished I didn't have to leave!

這段時間真的很美好。美好到我2010年再去英國遊玩時,又跑去打擾人家。也美好到,我好捨不得離開呀! 


天仙念:雖然沒有拍到房子的全景,但相信從這照片中可感受出住在這裡的愜意啊!

創作者介紹

il Giardino Romantico

天仙 (Celeste) 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(6) 人氣()


留言列表 (6)

發表留言
  • legacyecho
  • 這個屋子有種閒適的優雅。
  • legacyecho:
    真的
    有什麼主人
    房子就有什麼feel
    Love this style!

    天仙 (Celeste) 於 2010/11/30 08:53 回覆

  • ED
  • 我喜歡辣椒 越辣越好
    總覺得歐洲的辣椒都不辣
  • ED:
    這種自己種的..
    又是種在天氣涼爽的英國
    我想應該辣不到哪裡去 :-P

    天仙 (Celeste) 於 2010/11/30 08:54 回覆

  • Leilei
  • 那蜘蛛網結的很漂亮^^
    辣椒也開得很(很紅)色澤美麗
  • Leilei:
    很開心蜘蛛網有拍成功
    其實很怕拍不成功說!

    天仙 (Celeste) 於 2010/11/30 08:54 回覆

  • ml4100
  • 好幸福喔
    這麼悠閒的住家
    這麼長久的友誼
  • ml4100:
    mm真的很難得
    難得可以再聯絡上
    這都要歸功於神奇的非死不可呀!

    天仙 (Celeste) 於 2010/11/30 08:55 回覆

  • 泰瑞
  • 那個辣椒好像小羅蔔
  • 泰瑞:
    這麼小的蘿蔔也太小了吧
    塞牙縫都不夠~

    天仙 (Celeste) 於 2010/11/30 08:56 回覆

  • Dionisia
  • 喜歡那株basil,我每次買都養不到一星期就把葉子用光光了~
  • 阿D:
    你好慘忍啊~~

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/03 15:48 回覆