天仙 x小仙女 x 倫敦熊的後花園
2009年利物浦大學國際學生大使台灣代表。
2010年利物浦大學國際校友大使台灣代表。
【資訊】留學利物浦常見問題集
Lilypie Pregnancy tickers
廠商邀約請洽:jblack.info_emaillogo  



Remember this cute photo from the London Paddington series? Well, this article is going to show you the 'behind-the-scenes'. Although, the time difference between this top photos and the ones you are about to see are almost a year apart, still, that doesn't affect anything, does it?

還記得這張可愛的圖片嗎?這篇文章就是要來讓大家瞧瞧這「幕後花絮」。雖然上圖跟以下圖片拍攝時間相差將近一整年,不過這當然是沒有任何引響的啦!

01.jpg

Before showing you the building, there is something else that might catch your attention when you're strolling around Canterbury. It's this tiny door over here! 

不過在正式切入主題之前,先來看看另外一個會吸引你目光的有趣景象!就是這個小小的門!

01.jpg

If you have met me, and know how 'tall' I am, you'll know just how tiny this little doorway is! 

如果你見過我,也知道我長多「高」,你就會知道這門到底有多小啦!(讓我想到泰瑞... 他應該會卡住吧!?)

02.jpg

Okay, enough dawdling. Let's get to the point. 

好啦!廢話不多說,要來進入主題啦!


04.jpg
It's a crooked house! 好「不正」的房子啊!!!

05.jpg

As you can see from the inscription on the building, it is formerly known as 'The Old King's School Shop'. The tiny doorway in the picture earlier is actually an entrance to the school. Now, the shop is name the King's English Bookshop. And let's now take a look at what there is inside!

原來呀!這間原本是一間學校附屬的書店。這學校叫做「老國王學校」。前幾張圖片看到的小小門,其實就是學校的入口之一啦!現在改名為「國王英語書店」。讓我們來瞧瞧裡面賣些什麼,順便體驗一下在歪歪的房子裡會是什麼樣的感覺呢!

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

If you ever visit Canterbury, this is a must see! 

如果有來坎特伯里,記得來瞧瞧這「不正」的房子喔!


天仙念:賣點關子~其實這不適天仙唯一拜訪過的「不正房」!有人想猜猜第二間是在哪裡嘛!?

創作者介紹
創作者 天仙 (Celeste) 的頭像
天仙 (Celeste)

il Giardino Romantico

天仙 (Celeste) 發表在 痞客邦 留言(8) 人氣()


留言列表 (8)

發表留言
  • 泰瑞
  • 我面對了
    建議製造一個一比一的放在我家門口~謝謝XD
  • 泰瑞:
    這樣你會進不去家門捏!

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:35 回覆

  • jingxuan
  • 這就和義大利的比薩斜塔一樣嗎?
    真可愛~ 只要門關得起來就好了~
  • jingxuan:
    其實英國很多歪歪的房子耶~
    哈哈

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:35 回覆

  • Glen
  • 真是有趣的房子,老外蓋房子真的都蠻別出心裁的
  • Glen:
    站在他旁邊都覺得他下一刻就會倒的感覺
    站在裡面也有很奇妙的感覺~

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:36 回覆

  • 野兔
  • 那歪門讓人很好奇哩~
  • 野兔:
    進去你會發現怎麼站都是歪的(無誤!)

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:36 回覆

  • 悄悄話
  • solis3131
  • 好有趣哦!
    整楝房子連門居然都是歪的~~ ^^
  • 大鐵:
    這間其實真的挺誇張的
    歪成這樣子竟然不倒
    因為英國沒地震嘛!

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:39 回覆

  • tt
  • 好特別的房子喔!
    他為什麼要這麼不正?
    就是特地設計成這樣子的嗎?
  • tt:
    不曉得哩
    不過要設計成這樣歪歪的
    蓋的時候也要乖乖的
    這好像也挺難的哩!

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/22 09:39 回覆

  • geniek
  • 蠻有趣的耶...
    不過我也蠻訝異這樣的一樓撐得住其上的兩層樓....
  • geniek:
    看到有很想過去扶他一把的衝動
    ㄎㄎ

    天仙 (Celeste) 於 2010/12/28 09:24 回覆